miércoles, 16 de enero de 2013

Principi d'ordinaritat, la llegitimació del nazisme català

        El pp cedix front els separatistes.

        U dels principis bàsics y fonamentals de la nostra democràcia y constitució es la igualtat entre Espanyols.
        Es cert que mai s'ha complit, pero no es menys cert que sobre el paper tots erem considerats igual, lo que donava als Espanyols marginats ( tots menys els de la cav,cac y la can) la esperança de en un futur reclamar la igualtat que no està sent respectà.

        Puix be, era cosa pública quels separatistes demanaven ser reconeguts com una raça superior dins de la constitució Espanyola per a convertir les demés ccaa en simples vasalles de la cac, lo que no es de recibo es que primer psoe y despuix pp s'abraçen ad esta solució per a evitar un presunt mal major que el de la injusticia.

        Lo últim es que Alicia Sanchez Camacho (charnega acomplexa del pp) a proposat un text per intentar contentar als separatistes baixant-se los pantalons.
        El model del pp se basa en 4 punts.

        1° L'increment dels impostos cedits y de participació en la cistella dels impostos estatals.
        - Osiga, aportar menys y rebre mes.

        2° L'establiment de fòrmules de "colaboració" entre l'agencia tributaria catalana y la agencia estatal de la administració tributaria per a la gestió, recaudació, liquidació e "inspecció" de la totalitat d'impostos propis, cedits o transferits.
        - En resum, ells seràn l'autoritat màxima per ad estos menesters.

        3° Respectar el principi de "ordinatitat" que garantise el manteniment de la posició catalana respecte a les demés ccaa (respecte a la seua propia renda despuix d'aplicar el mecanisme de nivellament).
        - Per eixemple, la cac se gasta els diners en embaixaes, tv, subvencions expansionistes, corrupció,…y no paga als coleges, farmacies, hospitals,…
        Lo Regne de Valéncia fa una bona gestió, conseguix arrimarse economicament a la cac.
        Passaria lo següent, entre totes les ccaa estariem obligats a pagar les deutes de la cac y ademés possar tans diners com faça falta per a possar a lo Regne de Valéncia  a la mateixa distancia que abans de la bona gestió.
        Aço trenca el principi de la igualtat y el de la lliure competencia, es una condena a estar sempre d'arrere dells gestionen com se gestionen, per a que prosperar entonçes? Per a que s'ho queden els catalans per imperatiu llegal?

        4° Demana garantisar el principi de solidatitat entenent que ha de ser finaliste ( volen saber aon va exactament els impostos) per a no perjudicar a l'economia catalana.
        - Traduït vol dir, que si per eixemple diuen que dels impostos dels que viuen en la cac van a fer el tram d'ave Castello/Tarragona y pensen que poden perdre mercat (mercaderia portuaria, turistes,inversió extranjera…) front als Valencians, entonces poden boicotejaro impunement y fer que ixa inversió no es faça.

        La guinda del pastiç es Enric Millo (ppc) qui preveu un nou sistema de financiació SINGULAR per a la cac que represente un model PROPI en capacitat normativa dins del regim de la LOFCA.
        - Osiga que la cac podría imposar impostos per als demés, dels que poguera aprofitarse sense aportar un centim o sacrifici.

        Acabe en una endevinalla, en que se diferencia el Partit popular de catalunya del proyecte dels paisos catalans?

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gracies per participar en el blog. No oblides compartir esta noticia en Twitter i Facebook. #NoVolemTV3.

 

#NoVolemTV3

Lo Més Llegit

Copyright © #NoVolemTV3 Design by Circul Civic Valencià | Theme by BTDesigner | Powered by Blogger