lunes, 7 de enero de 2013

Els criteris de selecció de personal en canal 9

Ni les chocotetes concecions per part de l'avl cumplix canal 9, qui goberna y timoneja la direcció llingüistica en canal 9?
   En totes les comunitats autònomes tinguen o no tinguen llengua propia les tv elegixen gent que la seua dicció siga lo mes pareguda posible al parlar del poble de cada comunitat, Andalucia, Extremadura,Catalunya, Galicia, Tenerife, Ceuta,…, en totes? No, en totes no, en la comunitat Valenciana lo prioritari es que canal 9 no parle com el poble, lo prioritari es astacarmos el catala  de sobredosi en sobredosi, per aixo se veu la patética pronunciació en la diferenciació de obertes y tancaes per part dels treballaors de canal 9, ningu que treballa en canal 9 o practicament ningú te com a llengua materna el Valencià, tots son castellano parlants que han absorvit el artificial y lleig catlencià, això se nota el la pronunciació, el motiu de no agarrar gent de llengua materna Valenciana es per asegurar que se parle catlencia exclusivament sense cap conseció a la llengua Valenciana, la del poble.

   Llunt queden aquells temps de Joan Monleon, ixe temps en que en canal 9 se parlaba mes Valencià y manco català que la gent sentía com a propia y les cifres d'expectaors ho confirmen, quan mes catala menys audiencia.

   Qui ordena a canal 9 que faça lo contrari que fan els demes canals autonomics? Per que canal 9 no parla y escriu com ho fa el poble? En tv Andalucia no vorem un presentaor de l'orage en la pronunciació de Burgos, per que entonces mosatros tenint una llengua propia reconeguda per la Constitució Espanyola y l'estatut d'autonomia tenim que estar marginats a l'extermini?

    No busquen tres peus al gat, canal 9 cada volta se veu menys per que el poble no la sent com a propia, a diferencia de atres comunitats, que la prioritat es que els seus treballaors parlen com parla el poble, com es llògic y natural.

   Aci teniu tota la informació del catalanero manual d'estil de rtvv

1 comentarios:

  1. Segur que no té res a veure la manipilació política de canal 9 sobre l'actualitat per a que la gent deixe de vore-la?????
    Plantejeuseu...

    ResponderEliminar

Gracies per participar en el blog. No oblides compartir esta noticia en Twitter i Facebook. #NoVolemTV3.

 

#NoVolemTV3

Lo Més Llegit

Copyright © #NoVolemTV3 Design by Circul Civic Valencià | Theme by BTDesigner | Powered by Blogger